Ugrás a fő tartalomra

8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.


+36 70 199 6002

Széchenyi 2020

Hírek


2024. ápr. 29.
  • szakmasztár
  • pályaválasztás
  • továbbtanulás

Idén is megrendezték a Szakma Sztár Fesztivált

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idén 17. alkalommal, 2024. április 24-26. között szervezte meg Budapesten, a Hungexpo Vásárközpont F és G pavilonjaiban a Szakma Sztár Fesztivált, valamint az országos szakmai versenyek döntőit.

Idén is megrendezték a Szakma Sztár Fesztivált

A fesztivált idén már harmadik alkalommal a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara együttműködésével rendezték meg, bemutatva agrár szakmákat. A fesztivál keretében a Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV) és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) országos döntőinek keretében 65 szakma 18 szakmacsoportjában mérették meg tudásukat a szakemberek. A látogatók betekintést nyerhettek a EuroSkills nemzeti válogatóiba és a WorldSkills nemzetközi verseny szakmai bemutatóitba is. A fesztivál céljai közé tartozik a szakképzés népszerűsítése és bemutatása, illetve, hogy iránymutatást adjon a pályaválasztás előtt álló fiataloknak, valamint hozzájáruljon a kiemelkedő tehetségek gondozásához.

Veszprém Szakképzési Centrum diákjainak eredményei:
II. helyezést ért el Fenyő Zoltán a Veszprémi SZC Ipari Technikum diákja szoftverfejlesztő és - tesztelő szakmában,
II. helyezést ért el Hoffmann Hanna Réka Veszprémi SZC Szent Györgyi Technikum és Kollégium diákja pék-cukrász szakmában,
III. helyezést ért el Földesi Lőrincz Veszprémi SZC Bethlen István Közgazdasági és Közigazgatási Technikum diákja pénzügyi-számviteli ügyintéző szakmában,
III. helyezést ért el Baráth Kitti a Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikum és Kollégium diákja kozmetikus technikus szakmában

Gratulálunk az eredményekhez! 

 

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


szakma sztár fesztivál logó

Szakma Sztár Fesztivál - 2023

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara immár 16. alkalommal szervezte meg az országos szakmai versenyeket, melyek döntői 2023. április 24-25. között kerültek megrendezésre Budapesten, a Hungexpo Budapesti Kongresszusi és Kiállítási Központ F és G pavilonjaiban.

2023. ápr. 26.
SZC
Helikon felirattal pózoló tanuló

A Helikoni Ünnepségeken vettek részt a Centrum diákjai

A Centrum diákjai Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával vettek részt a Keszthelyen kétévente megrendezett Helikoni Ünnepségeken.

2024. máj. 9.
arany színű ballagás 2024 felirat szürke háttérrel

Elballagtak a Centrum diákjai

A Veszprémi Szakképzési Centrum hat iskolájából ballagtak el a diákok a múlt héten. Veszprémben, Ajkán és Balatonfűzfőn utolsó útjukat tették meg a diákok az iskola feldíszített folyosóin. A héten már az érettségi vizsgákon mutatják meg tudásukat, melyhez sok sikert kívánunk!

2024. máj. 8.


KIMIKK
Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Veszprémi Szakképzési Centrum

      8200 Veszprém, Eötvös Károly u. 1.

    • Telefon: +36 70 199 6002

      E-mail: titkarsag@veszpremszc.hu

      OM azonosító: 203066

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/002975


    2024Veszprémi Szakképzési Centrum